Carregant

Si us plau, esperi

Requisits tècnics

A continuació s'enumeren els requisits tècnics que ha de complir per poder operar de manera correcta amb el Portal.

Prova de requisits tècnics

Requisits tècnics del Portal

Accés mitjançant certificat electrònic

 • Certificat digital

  Aquest certificat es farà servir per a identificar la persona (física o jurídica), o al seu representant, que accedeix al Portal.

  La plataforma admet com a sistema didentificació i signa els certificats electrònics qualificats emesos pels prestadors de serveis de certificació que compleixin amb el reglament eIDAS 910/2014/CE i que es trobin inclosos tant a la llista de prestadors espanyols reconeguts , a nivell nacional, com a la llista de la Comissió Europea, a nivell europeu . Si el vostre certificat no es valida correctament, però sí que es troba entre els especificats al document de certificats admesos, preguem es posi en contacte amb el servei de suport.

 • Signatura electrònica

  A més de disposar dun certificat electrònic vàlid, per a realitzar una signatura electrònica en el sistema haurà de disposar del component client de signatura {0} que podrà descarregar en el següent enllaç:

  Enllaç extern

Presentació d'ofertes (Aplicació Escriptori)

 • Java dOracle

  Aquest és un component fonamental per executar laplicació delaboració i presentació dofertes. Lentorn Java ha destar actualitzat a lúltima versió.

  Per comprovar la versió o descarregar-la, ha daccedir a la següent pàgina web: http://java.com/es/

 • Descarregar laplicació de presentació doferte

  Per poder licitar electrònicament vostè necessita descarregar prèviament laplicaciò de presentaciò dofertes. Aquesta aplicaciò es quedarà instal·lada en el seu ordinador i podrà accedir-hi mitjançant lIcona daccés directe sense necessitat destar dins de la Plataforma de Licitació Electrònica.

  Laplicació li permetrà crear ofertes sense necessitat d'estar connectat a Internet, i desar els canvis fins que decideixi presentar-les electrònicament.

  Descarregar laplicació de presentació dofertes