Carregant

Si us plau, esperi

2020022126: Taula d'obertura de la sección C: Sobre de criteris objectius

CONTRACTACIÓ DELS SERVEIS DE CONSULTORIA PER A DESENVOLUPAR EL "PROGRAMA DE SUPORT I ACOMPANYAMENT A LA PLANIFICACIÓ ESTRATÈGICA 2019: PLA ESTRATÈGIC PER A LA IMPLANTACIÓ D'UNA ÀREA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA URBANA (APEU) A GIRONA"
Estat
Finalitzada
Celebración

Público

Data de celebració
24 d’agost 2020 13:00

Informació sobre la convocatòria

2020022126

CONTRACTACIÓ DELS SERVEIS DE CONSULTORIA PER A DESENVOLUPAR EL "PROGRAMA DE SUPORT I ACOMPANYAMENT A LA PLANIFICACIÓ ESTRATÈGICA 2019: PLA ESTRATÈGIC PER A LA IMPLANTACIÓ D'UNA ÀREA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA URBANA (APEU) A GIRONA"
Aquest contracte té per objecte la contractació del servei de consultoria per a desenvolupar el "Programa de suport i acompanyament a la planificació estratègica 2019: Pla estratègic per a la implantació d'una àrea de promoció econòmica urbana (APEU) a Girona", que es farà sota la supervisió de l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Girona. Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i pel Fons Social Europeu, en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local (programa de suport i acompanyament a la planificació estratègica, la referència d'expedient PE-29/19), amb l'atorgament del 80% de l'import total del projecte. Amb aquest contracte de serveis es pretén definir i activar noves formes d'associacionisme, a través de la implantació d'un Àrea de Promoció Econòmica Urbana (APEU), per tal d'adoptar el model BID a la realitat i marc jurídic propis. Aquest projecte afavoreix la creació d'ocupació més estable i de qualitat a la ciutat, a través de vertebrar una oferta sostenible, de qualitat i generadora de renda que permeti millorar el posicionament del sector comercial com a sector estratègic de la ciutat i impulsar accions per tal de fer de Girona una ciutat, genuïna i pionera en bones pràctiques del comerç. Aquest objectiu general s'ha concretat en uns objectius específics que han de marcar el diagnòstic i les propostes a realitzar. La descripció dels treballs es troba regulada al Plec de Prescripcions Tècniques Particulars.
Import sense IVA
32.588,64 EUR
Estat Adjudicat
Període de sol·licituds 08/de jul./2020 00:00 - 23/de jul./2020 14:00
Òrgan de contractació Ajuntament de Girona
Órgano de contratación
Ajuntament de Girona
Tipus de contracte Serveis
Tipus de procediment Obert simplificat
SARA No
Valor estimat 32.588,64 EUR
codi CPV
72220000-3 Serveis de consultoria en sistemes i consultoria tècnica 

Direcció
Plaça del Vi, 1 17004 GIRONA
Pàgina web
http://www2.girona.cat/ca
Telèfon
972 419 010
Miembros de la Mesa
No existen asistentes configurados para esta mesa
Actas públicas de la celebración de las Mesas de apertura
No existen actas disponibles para esta mesa